Bereikbaar 7 dagen per week 24 uur per dag 072 505 3009

Rouwende mensen

Over ons

Snel ter plaatsen

Wij werken met z’n tweeën, helpen u vanaf het allereerste contact en zijn snel ter plaatse. De zorg voor de overledene is bij ons in goede handen. Nadat de eerste voorzorgsmaatregelen zijn genomen, helpen we u in alle rust met alles wat er geregeld moet worden voor de uitvaart. Hierdoor kunnen wij veel sneller tot een gewenst resultaat komen.

Als kleine onderneming zijn wij flexibel en kunnen inspelen op al uw persoonlijke wensen en kunnen innovatieve oplossingen aanreiken om uw uitvaart nog persoonlijker te maken. Geen standaard uitvaart, maar een afscheid waarmee recht gedaan wordt aan de overledene.

Rouwwerk Heiloo

We komen er allemaal voor te staan...

Moeilijke beslissingen zijn het moeilijkst te nemen op een emotioneel moment. Om de laatste wensen zo goed mogelijk te kunnen vervullen, willen steeds meer mensen bij leven de uitvaart regelen en vastleggen. Dat kan om allerlei redenen zijn, bijvoorbeeld om de kinderen niet met de uitvaart te belasten; dat men zeker wil weten dat de uitvaart volgens eigen wensen wordt uitgevoerd of dat men niet lang meer te leven heeft. Vooraf kan dan rustig over deze zaken worden nagedacht, zeker als er persoonlijke wensen zijn. De uitvaart regelen is vooral het afscheid regelen. Het definitieve afscheid.

Rouwkoets

De laatste wensen

Het is goed om stil te staan bij “de laatste reis”. Wordt het begraven of cremeren? Wel of geen afscheid of afscheidsplechtigheid? Men wil het afscheid op eigen wijze en volgens eigen gebruiken en gewoonten kunnen regelen, beleven en verwerken. Het overlijden is een ingrijpende ervaring waarbij veel keuzes gemaakt moeten worden.

/harley.jpg

Vooraf kunt u al met ons uw wensen aangaande de uitvaart bespreken. U kiest voor een crematie of een begrafenis. De kist en de kaarten kunnen worden uitgekozen, keuze van rouwvervoer met rouwauto of een andere vorm van vervoer, de kerkdienst die aan de uitvaart vooraf moet gaan, de uitvaartmuziek, de sprekers, de consumpties kunnen al worden genoteerd. Wilt u voorafgaand aan de begrafenis een aula/kapeldienst, maakt dit dan kenbaar. Bij een crematie kunt u de keuze voor de asbestemming kenbaar maken en bij een begrafenis kan de keuze van het graf worden vastgelegd.

Rouwkoets
Uitvaartbus

In alle gevallen kunt u ons bellen. Wij zullen met u om de tafel gaan zitten en alle mogelijkheden rondom de uitvaart bespreken en op papier zetten. Wat houdt dit in? De laatste wilsbeschikking is bedoeld om duidelijk te maken hoe de uitvaart moet gaan plaatshebben en om alle wensen daaromtrent kenbaar te maken. Om enig inzicht te krijgen is een voorbeeld van een laatste wilsbeschikking (in PDF-formaat) te downloaden.

Uitvaartbus

2019 | Ontwikkeld door Zeno